Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

Μετά απο συνεχιζόμενη εργασία των φωτογραφιών συμπληρώνω και σήμερα μερικές για τους  συναδέλφους - φίλους .


Πυροσβέστες, αστυνομικοί και λιμενικοί ενώθηκαν την Πέμπτη 23-6-2011, με τους «Αγανακτισμένους» μπροστά από τη Βουλή , αντιδρώντας στα μέτρα λιτότητας και την οικονομική πολιτική.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν εχθές (23-6-2011) το απόγευμα στην πλατεία Κολοκοτρώνη, 4.000 ένστολοι Αστυνομικοί, Πυροσβέστες, και Λιμενικοί.

Στη συγκέντρωση απεύθυναν ομιλίες ή χαιρετισμούς: ο Βουλευτής ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρος Δρίτσας, ο Γραμματέας ΛΑ.Ο.Σ κ.Κανελλόπουλος, ο Γ.Γ.ΑΔΕΔΥ κ.Ηλίας Ηλιόπουλος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών κ.Χρ.Φωτόπουλος, ο Γραμματέας της Ν.Δ.κ. Γιάννης Μανώλης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας κ.Γεωργαντζής, ο ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Πυροσβεστών κ.Ν.Αθάνατος,ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Λιμενικών κ.Δριβάκος Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Π.Σ. κ.Φίλ.Παντελάκος, ο Γ.Γ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικού Σώματος κ.Σαϊτάκης Δημήτριος και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας κ.Θεόφ.Αθανασίου.

Από την πλευρά των Αστυνομικών, δυναμικό παρών έδωσαν οι Πρωτοβάθμιες Ενώσεις απ΄όλη την Ελλάδα.

Μετά το πέρας των ομιλιών και των χαιρετισμών, οι συγκεντρωθέντες έκαναν πορεία προς τη Βουλή , όπου τους υποδέχθηκαν οι "αγανακτισμένοι" με συνθήματα όπως "ΕΛΑΣ -ΕΛΑΣ Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ" ενώ η πορεία των ενστόλων απάντησε με "ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ".

Οι Πρόεδροι των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας μετέβησαν στη Βουλή όπου επέδωσαν το Ψήφισμα Διαμαρτυρίας στον Αντιπρόεδρο της Βουλής κ.Νιώτη, ο οποίος τους διαβεβαίωσε ότι θα διαβιβάσει το ψήφισμα σε όλα τα πολιτικά κόμματα και σε συνεργασία με τον πρόεδρο θα εξετάσουν τα ζητήματα και θα προσπαθήσουν να δώσουν λύσεις στα ζητήματα που μπορούν να δοθούν λύσεις.

Πηγή:http://www.policenet.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ