Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Η ΦΛΟΓΑ ΤΩΝ SPECIAL OLYMPICS

Η Φλόγα της Ελπίδας


Tην Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011 - σε ατμόσφαιρα βαθιάς συγκίνησης και ενθουσιασμού για τους επερχόμενους Αγώνες Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 - στις 11.40 π.μ. ακριβώς, στον Ιερό Βράχο της Πνύκας,

παρουσία Υψηλών προσκεκλημένων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, άναψε η Φλόγα της Ελπίδας για να φωτίσει ολόκληρη την οικουμένη με πανανθρώπινες αξίες και να μεταδώσει την προσδοκία για έναν καλύτερο κόσμο.

Στις 11.40 η Πρωθιέρεια Ηλιάνα Συμεωνίδου, Αθλήτρια Special Olympics Ρυθμικής Γυμναστικής, παρέδωσε τη φλόγα στην Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 και εκείνη με τη σειρά της, στους πρώτους Λαμπαδηδρόμους Έλληνες αθλητές, τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τη Γεωργία Γερακάρη.

Κατά τη διάρκεια της Τελετής της Αφής η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων παιάνιζε τον Εθνικό και τον Ύμνο των Special Olympics.
Εκ Ιστοσελίδος : www.athens 2011



Η συνέχεια της φλόγας είναι σήμερα στην Αργολίδας όπου από την Ιστοσελίδα www.zougla.gr  αναγράφονται τα σημεία των πόλεων όπου θα γίνουν οι εκδηλώσεις.

Στην Αργολίδα η φλόγα των Special Olympics

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011, 01:56

Στην Αργολίδα θα βρίσκεται σήμερα το απόγευμα η φλόγα των Special Olympics δύο εικοσιτετράωρα πριν την επίσημη έναρξη των αγώνων της Αθήνας. Ο νομός της Αργολίδας θα είναι επόμενος σταθμός της ιερής φλόγας, μετά την Αρκαδία και χιλιάδες Αργολιδείς ετοιμάζονται να την υποδεχθούν.



Αρχικά η φλόγα θα φτάσει στις 6μ.μ. της Πέμπτης, στο κέντρο του Άργους, όπου ο δήμος ετοιμάζει σχετική τελετή υποδοχής. Δύο ώρες αργότερα, στις 20:00 το βράδυ, θα γίνει αντίστοιχη εκδήλωση στην παραλία του Ναυπλίου.



Τις τελευταίες μέρες και οι δύο μεγάλοι δήμοι του νομού έχουν προχωρήσει σε ευρύτατη καμπάνια ενημέρωσης, έτσι ώστε όσο γίνεται περισσότερος κόσμος να δώσει το «παρών» στις εκδηλώσεις, τιμώντας έτσι το θεσμό και τα χιλιάδες παιδιά που θα πάρουν μέρος στους αγώνες.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011, 02:01



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ