Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ Μ.Τ.Σ. ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Εκ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑonline       by ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  


Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011 22:00 Σε κινητοποιήσεις σκοπεύει να προβεί η Ενωση Συνταξιούχων Κατωτέρων Αστυνομικών Μεσσηνίας, εφόσον δεν αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει με την καταβολή του μερίσματος του Μετοχικού Ταμείου Στρατού.
 Επίσης, θα διερευνηθεί -σε συνεργασία πάντα με την Ομοσπονδία- η δυνατότητα δικαστικής προσφυγής για διασφάλιση των συμφερόντων των μελών της Ενωσης, ενώ θα πραγματοποιηθούν και συναντήσεις με βουλευτές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης συνεδρίασε εκτάκτως την Πέμπτη με μοναδικό θέμα την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού (Μ.Τ.Σ.) με την μη καταβολή του μερίσματος 3ου τριμήνου 2011, το οποίο έπρεπε να έχει καταβληθεί στους δικαιούχους από τις 5 Ιουλίου.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ενωσης, "από την 1-1-2011 με μονομερή απόφαση του Δ.Σ. του Μ.Τ.Σ. ερήμην των μετοχομερισματούχων, το μέρισμα μειώθηκε κατά 25%, με την αιτιολογία να υπάρχει στο εξής η δυνατότητα της απρόσκοπτης καταβολής αυτού".

Από τη μεριά της Ενωσης εκφράζεται έντονος προβληματισμός για έναν λόγο ακόμα, καθώς ενώ από τη μια μέλος του Δ.Σ. του ΜΤΣ διαβεβαιώνει πως καταβάλλεται προσπάθεια αποδέσμευσης του απαιτούμενου χρηματικού ποσού από το υπουργείο Οικονομικών για την πληρωμή του μερίσματος, άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμα και αν καταβληθεί το μέρισμα του 3ου τριμήνου, θα είναι η τελευταία φορά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ