Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΚΕΜΧ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

30 Αυγ 2011
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ:ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΚΕΜΧ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΚΕΜΧ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Όπως είχε ανακοινωθεί από τον Απρίλιο του 2011, μετά από συνεργασία του Υφυπουργού ΠΕΚΑ, κ. Γιάννη Μανιάτη με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Μπεγλίτη, το ΚΕΜΧ Ναυπλίου παραμένει και θα συνεχίσει να λειτουργεί.

Το ΚΕΜΧ είναι ένα από δώδεκα (12) Κέντρα Εκπαίδευσης που θα παραμείνουν ανοιχτά στο σύνολο της χώρα, ενώ αντίθετα, πρόκειται να κλείσουν άλλα 21, σε διάφορες περιοχές της επικράτειας.

Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των στρατιωτικών σχηματισμών και μονάδων της χώρας, η νέα φιλοσοφία εκπαίδευσης στα Κέντρα Νεοσυλλέκτων, προτείνει τη μείωσή τους από 33 σε 12 Πολυδύναμα Κέντρα, πλήρως επανδρωμένα και εξοπλισμένα, με απόλυτη ικανότητα να εκπληρώσουν την αποστολή τους.

Το ΚΕΜΧ Ναυπλίου, μετά το κλείσιμο άλλων Κέντρων Νεοσυλλέκτων στη χώρα, αναμένεται να εκπαιδεύει σαφώς περισσότερους στρατιώτες από ότι μέχρι σήμερα, γεγονός που αναμφισβήτητα αποτελεί σημαντική συμβολή και στην τοπική ανάπτυξη ολόκληρης της Αργολίδας.

Υπενθυμίζεται ότι στο από 27/4/2011 Δελτίο Τύπου του Γραφείου του Υφυπουργού ΠΕΚΑ, με αφορμή τη τότε σχετική φημολογία, είχε επισημανθεί ότι:

«Τέτοιου είδους φήμες δεν βοηθούν καθόλου την λειτουργία του Κέντρου. Αντίθετα, η απάντηση που πρέπει να δοθεί από όσους είχαν την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας κατά το πρόσφατο παρελθόν στο μεγάλο θέμα της απίστευτης κατασπατάλησης χρημάτων και ανθρώπινων πόρων στις ένοπλες δυνάμεις, είναι πώς είναι δυνατόν το 2004 η χώρα να είχε μόλις 16 Κέντρα νεοσυλλέκτων (μεταξύ των οποίων και το ΚΕΜΧ Ναυπλίου) και το 2009 να έχουν «ξεφυτρώσει» άλλα 17 Κέντρα σε διάφορες περιοχές της χώρας, φθάνοντας τον συνολικό αριθμό των 33 Κέντρων νεοσυλλέκτων. Το γεγονός αυτό από μόνο του συνιστά τεράστια ανευθυνότητα και αποτελεί μία από τις αιτίες αλόγιστης σπατάλης κατά το παρελθόν. Όλα τα υπόλοιπα αποτελούν περιττές κενολογίες και ενδείξεις υποκριτικού ενδιαφέροντος».
Εκ Ιστοσελίδος : Read more: http://www.parapolitikaargolida.gr/2011/08/blog-post_9787.html#ixzz1Wcwi1Sii

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ