Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΥΣ: ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ


Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011



"Τα Διοικητικά Συμβούλια των Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α & Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. συγκλήθηκαν σήμερα 14/09/2011 σε κοινή συνεδρίαση και ομόφωνα αποφασίστηκε η «ρήξη» μας με όλους εκείνους τους φορείς που ευθύνονται για τον κατήφορο της οικονομικής μας αυτάρκειας   αλλά προπάντων τον κατήφορο της κοινωνικής και
οικογενειακής μας αξιοπρέπειας.
Η μέχρι τώρα συνδικαλιστικές μας παρεμβάσεις κατέληξαν δυστυχώς σε «ώτα μη ακουόντων» και σε αποφάσεις που θυσίασαν τον ένστολο  εν απουσία των θυμάτων.

Δεν επιθυμούμε να αποτελέσουμε την εξαίρεση στον κανόνα  των περικοπών για την συνεισφορά στην προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης της χώρας, απαιτούμε όμως να εξασφαλίσουμε τα απαραίτητα αγαθά επιβίωσης των ιδίων και των οικογενειών μας.

Η «έκτροπή» της αποστολής μας που σχετίζεται με την προστασία των πολιτών από το έγκλημα, σε αποστολή προστασίας των υπευθύνων για τα επιβαλλόμενα «ληστρικά» μέτρα από τους αγανακτισμένους συμπολίτες μας, οδηγεί πλέον όλο και μεγαλύτερο αριθμό, στη σκέψη και τον ενδοιασμό για το ποια είναι η θέση του σε αυτό το «πάζλ».

Ο κίνδυνος «βαλκανιοποίησης» της υπηρεσιακής ζωής των συναδέλφων μας και συνακολούθως η έκπτωση των ηθικών αρχών τους, αυξάνοντας τη διαφθορά  στις τάξεις μας θα αποτελέσει το μεγαλύτερο κοινωνικό πλήγμα εναντία στην χώρα μας και τους συμπολίτες μας.

Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε πλείστα  όσα γλαφυρά-τραγικά περιστατικά που εκτυλίσσονται αυτές τις μέρες μεταξύ των συναδέλφων μας αλλά στην παρούσα φάση  θεωρούμε περιττά τα πολλά λόγια λαμβάνοντας πρωτοβουλίες με πράξεις και έργα.

Μετά από αυτά:

Αποφασίσαμε την έναρξη του αγώνα και της αντίδρασης για τις περικοπές που πραγματοποιούνται στο εισόδημά μας βροντοφωνάζοντας ότι αδυνατούμε να πληρώσουμε τα οικονομικά χαράτσια που μας επιβάλλει η Κυβέρνηση , τις δόσεις των στεγαστικών δανείων που απλόχερα μας έδωσαν ,αδυνατούμε να αγοράσουμε το ακριβό τους πετρέλαιο για το χειμώνα, αδυνατούμε να αγοράσουμε τον υπηρεσιακό εξοπλισμό που δεν μας χορηγεί η Υπηρεσία μας, αδυνατούμε να ανταπεξέλθουμε στις βασικές ανάγκες της οικογένειές μας με 300 € που μας απομένουν από το μισθό μας !

Καλούμε όλους τους συναδέλφους  να δώσουν το παρόν στην ένστολη διαμαρτυρία που θα πραγματοποιήσουμε την 27/09/2011 (ημέρα καταβολής της μισθοδοσίας μας)  στη βουλή των Ελλήνων στην Αθήνα ως αρχή στον αγώνα μας ενάντια στην φοροεισπρακτική επιδρομή των φτωχών.

Επίσης ζητούμε την άμεση ανταπόκριση τους σε αγωνιστικές κινήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι την μεγάλη μας διαμαρτυρία, αλλά και στις επόμενες συμβολικές και μη,  διαμαρτυρίες που θα αποφασίσει η επιτροπή αγώνα.

Επειδή ποτέ δεν λειτουργήσαμε με άλλο γνώμονα παρά μόνο το συμφέρον των μελών μας και δεν πραγματοποιούμε διαμαρτυρίες για τις διαμαρτυρίες ,

Ζητάμε άμεσα , εδώ και τώρα  :
·        Άμεση συνάντηση των συνδικαλιστικών φορέων Σ.Ε.ΦΕ.Α.Α. & Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Βενιζέλο , τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Παπουτσή και με  εκπροσώπους της Τρόικας.

·        Την κατάργηση των από 01/01/2011 νέων εισπρακτικών μέτρων και την επιστροφή των κρατήσεων που πραγματοποιήθηκαν στην τρέχουσα μισθοδοσία.

·        Καθορισμός κατώτατου μισθού επιβίωσης του αστυνομικού και θεσμοθέτησή του από την Βουλή των Ελλήνων.

·        Την αναστολή των δόσεων των στεγαστικών δανείων όλων των εμπορικών τραπεζών και των δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου μέχρι το χρονικό σημείο που θα θεωρηθεί ασφαλές για τους συναδέλφους.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ,

   Ζητούμε από εσάς και τις οικογένειες σας, όλοι μαζί, να δώσουμε τον «αγώνα τον καλό» μέχρις τελικής δικαίωσης και να σώσουμε την τιμή και την αξιοπρέπεια μας.

   Ζητούμε να δώσετε παρών στην εξαγγελθείσα διαμαρτυρία μας και να δίνεται το  παρών σε όσες αγωνιστικές ενέργειες πραγματοποιηθούν εφεξής.

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα κερδίσει η δικαιοσύνη και η λογική".

Εκ της Ιστοσελίδος : BLOKO.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ