Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ Μ.Τ.Σ.

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2011Μηδενικά μερίσματα από το Μ.Τ.Σ

Σε συνθήκες βαθείας κατάψυξης επιχειρείται να διατηρηθεί συσκευασμένη όπως- όπως και σε "ασφυκτικές" πιέσεις συσκευασίας η οικονομία, προκειμένου το δημόσιο να εξασφαλίσει τη χαμηλή έστω δυνατότητα πληρωμών, ώστε ν' αποφευχθεί η για κάποιους αναπόφευκτη στάση των πληρωμών.

Αποτέλεσμα ωστόσο όλης αυτής της άγριας ασφυκτικής πολιτικής λιτότητας (κραυγαλέος μονεταρισμός) είναι να στενεύουν τα έσοδα και οι πόροι των ασφαλιστικών, των επικουρικών και των μετοχικών ταμείων, με αποτέλεσμα, όπως ενημερωνόμαστε, σε τελευταία συνάντηση των συνδικαλιστικών εκπροσώπων του ένστολου προσωπικού με τους υπευθύνους του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, να κατατεθεί προς αυτούς η εξωφρενική πρόταση- προοπτική, της ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ καταβολής μερισμάτων για ολόκληρο το 2012!

Φυσικά, η αντίδραση των συνδικαλιστών (σε αντίθεση με όσα τους καταμαρτυρούνται και ανεξαρτήτως από το αν και κατά πόσο είναι δικαιολογημένες οι επικρίσεις, είναι οι μόνοι απαραίτητοι θεσμικά εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποι ώστε να διεκδικήσουν και να περισώσουν ότι και όσα μπορούν να περισωθούν), ήταν άμεση και δηλώθηκε ότι αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να περάσει.

Μετά τη ΔΕΘ και τις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματιστεί, ένα σημαντικό κομμάτι του ενδιαφέροντος και της διεκδικητικής (αποκαταστατικής στην ουσία) στην προσπάθεια, αναμένεται να εστιαστεί προς τα εκεί.

Πάντως, όπως δηλώνεται πανταχόθεν, τα ταμεία των Σωμάτων Ασφαλείας αρχίζουν κι εμφανίζουν σύνδρομα υψηλής υστέρησης στα αποθεματικά τους.

Εκ της Ιστοσελίδος: MNIMONIAKOS.BLOGSPOT.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ