Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 23-1-2012


1.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πάτρα, 23 Ιανουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξαρθρώθηκε οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας
μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών.
Κατασχέθηκαν πάνω από (112) κιλά κάνναβης, συσκευασμένα σε δέματα.
Συνελήφθησαν ένας 39 χρόνος άνδρας και μια 50χρονη γυναίκα ενώ αναζητούνται
άλλα δυο μέλη του κυκλώματος και τέσσερις προμηθευτές τους.
Εξαρθρώθηκε, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας,
οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών. Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ένας 39χρονος άνδρας και μια 50χρονη γυναίκα, ενώ αναζητούνται άλλα δύο μέλη του κυκλώματος (άντρες ηλικίας 29 και 20 ετών).
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, χθες (22-1-2012) το απόγευμα, στην Επαρχιακή Οδό Αγρινίου Καρπενησίου (γέφυρα Τατάρνας), εντοπίστηκαν δυο οχήματα, με τρεις συνολικά επιβαίνοντες (δυο και ένας αντίστοιχα).
Οι επιβαίνοντες, αντιλαμβανόμενοι τους αστυνομικούς, ανέπτυξαν ταχύτητα, προκειμένου να διαφύγουν. Ακολούθησε αστυνομική καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο οδηγός του ενός οχήματος εγκατέλειψε το όχημα και συνελήφθη πεζός σε κοντινή απόσταση, ενώ το άλλο όχημα με τους δυο επιβαίνοντες κατάφερε τελικά να διαφύγει.
Ο συλληφθείς είναι ημεδαπός 39 ετών, ενώ στο όχημα που επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά περίπου (112) κιλά κάνναβης, συσκευασμένα σε δέματα. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών, ενώ επιπλέον στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) κινητά τηλέφωνα και μικροποσότητα κάνναβης 2,4 γραμμαρίων.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 39χρονος είναι μέλος οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, όπως και τα αλλά δυο άτομα που διέφυγαν της σύλληψης και λειτουργούσαν ως «προπομποί» του οχήματος του συλληφθέντα.
Πρόκειται για δυο ημεδαπούς 29 και 20 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι αναζητούνται, ενώ το όχημα που επέβαιναν είναι ιδιοκτησίας 50χρονης ημεδαπής, η οποία συνελήφθη στη συνέχεια, ενώ σε έρευνα που έγινε στην οικία της βρέθηκαν επιπλέον (228) γραμμάρια κάνναβης και ακόμα δύο κινητά τηλέφωνα.
Όπως προέκυψε από την εξέλιξη των ερευνών το κύκλωμα προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά από τέσσερις αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, οι οποίοι επίσης αναζητούνται.
Την αστυνομική επιχείρηση πραγματοποίησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, με την συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Κερασοχωρίου Ευρυτανίας,
Ο συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για τα αδικήματα της εμπορίας και κατοχής ναρκωτικών, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.




2.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πάτρα, 23 Ιανουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας που αφαιρούσε μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η. σε Αχαΐα και Ηλεία.
Συνελήφθησαν οχτώ αλλοδαποί που διέπραξαν 47 κλοπές
μετασχηματιστών το τελευταίο τρίμηνο.
Η ζημιά που προκάλεσαν στο δίκτυο της Δ.Ε.Η.
ξεπερνά τις
370.000 ευρώ.
Εξαρθρώθηκε, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένες έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, οργανωμένη εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές μετασχηματιστών της Δ.Ε.Η σε περιοχές της Αχαΐας και Ηλείας.

Συνελήφθησαν χθες (22-1-2012) το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, οχτώ αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 39, 29, 28, 27, 27, 22 και 19 ετών, όλοι μέλη της εγκληματικής ομάδας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατ’ εξακολούθηση. Επιπλέον αναζητούνται τρία άτομα, μέλη της ιδίας εγκληματικής ομάδας.
Η αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη των οχτώ αλλοδαπών σχεδιάστηκε και οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και συμμετείχαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας.
Ειδικότερα κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, χθες (22.01.2012) το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, οι αστυνομικοί ενήργησαν έλεγχο σε όχημα που επέβαιναν ο 29χρονος και οι δύο 27χρονοι, οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε, λίγο πριν, είχαν αφαιρέσει δύο μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η.
Σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκε και δεύτερο όχημα, στο επέβαιναν οι άλλοι πέντε αλλοδαποί και σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν πλαστικά υπολείμματα από μονώσεις καλωδίων των κλεμμένων μετασχηματιστών, ένα μπουλονόκλειδο και μια πλαστική σακούλα εμποτισμένη με χημικό έλαιο μετασχηματιστή, ενώ το όχημα όπως προέκυψε ήταν κλεμμένο.
Αναζητούνται αλλά τρία άτομα, τα οποία εγκατέλειψαν το όχημα στο οποίο επέβαιναν, όταν εντοπίστηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις σε χωριό της Κάτω Αχαΐας.
Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα εντοπίστηκαν σε παρακείμενη αγροτική περιοχή έξι (6) πηνία, συνολικού βάρους 360 κιλών, τα οποία είχαν αφαιρέσει οι δράστες και αποδόθηκαν στην Δ.Ε.Η.
Όπως προέκυψε οι οχτώ αλλοδαποί είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και ενεργώντας κατά σύστημα και κατά επάγγελμα, με διαφορετική σύσταση κάθε φορά, είχαν διαπράξει (47) περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών σε περιοχές της Αχαΐας και Ηλείας, το τελευταίο τρίμηνο.
Σύμφωνα με την μεθοδολογία και τον τρόπο δράσης τους, εντόπιζαν μετασχηματιστές σε στύλους της Δ.Ε.Η, σε δύσβατα σημεία αγροτικών περιοχών και αφού έβγαζαν τα μπουλόνια, με ειδικό κλειδί και έκοβαν τα καλώδια τους, στη συνέχεια αφαιρούσαν το υλικό, που περιέχουν (χαλκό υψηλής αγωγιμότητας, ιδιαιτέρα μεγάλης αξίας).
Η συνολική ζημία της επιχείρησης της Δ.Ε.Η. από την παράνομη δράση της εγκληματικής ομάδας ξεπερνά τις 370.000 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Αχαΐας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των τριών συνεργών τους και την τυχόν συμμετοχή τους σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

3.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Ερμούπολη Σύρου, 23 Ιανουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος δυο αλλοδαπών για διακεκριμένες κλοπές στην Πάρο.
Εξιχνιάστηκαν δώδεκα (12) διαρρήξεις καταστημάτων,
καθώς και δυο (2) απόπειρες διαρρήξεων.
Σε συνέχεια χθεσινού Δελτίου Τύπου (22 -1-2012), για τη σύλληψη δυο υπηκόων Γεωργίας, για απόπειρα κλοπής, ανακοινώνεται οτι από το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, προέκυψε η συμμετοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων, για τις οποίες σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.
Ειδικότερα, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα και εξέταση του τρόπου δράσης τους, εξιχνιάστηκαν δυο (2) απόπειρες και δώδεκα (12) διαρρήξεις καταστημάτων, που διέπραξαν στην Πάρο, από το Νοέμβριο 2011 έως 21-1-2012, αφαιρώντας χρήματα, είδη ένδυσης – διατροφής, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές και ηλεκτρονικές συσκευές.
Συγκεκριμένα:
  • Την 15-11-2011 πρώτες πρωινές ώρες διέρρηξαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος
  • Την 23-11-2011 πρώτες πρωινές ώρες διέρρηξαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος
  • Το χρονικό διάστημα από βραδινές ώρες της 05-12-2011 έως πρωινές ώρες της 06-12-2011 διέρρηξαν δυο καταστήματα (ένα εμπορίας ρούχων και ένα οπωροπωλείο)
  • Το χρονικό διάστημα από βραδινές ώρες της 14-12-2011 έως πρωινές ώρες της 15-12-2011 διέρρηξαν κατάστημα – πρακτορείο ΟΠΑΠ
  • Την 22-12-2011 πρώτες πρωινές ώρες διέρρηξαν δυο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος
  • Το χρονικό διάστημα από 02-1-2012 έως 12-1-2012 διέρρηξαν κατάστημα με είδη περιπτέρου
  • Το χρονικό διάστημα από βραδινές ώρες της 12-01-2012 έως πρωινές ώρες της 13-1-2012 διέρρηξαν κατάστημα εμπορίας ζωοτροφών και κτηνιατρικών φαρμάκων
  • Το χρονικό διάστημα από βραδινές ώρες της 13-01-2012 έως πρωινές ώρες της 14-1-2012 διέρρηξαν επιχείρηση ξενοδοχείο
  • Την 15-1-2012 πρώτες πρωινές ώρες διέρρηξαν κατάστημα εστιατόριο
  • Την 19-1-2012 πρώτες πρωινές ώρες αποπειράθηκαν να διαρρήξουν δυο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέριες)
Από την αστυνομική έρευνα βρέθηκε μέρος των κλεμμένων αντικειμένων και χρημάτων, επιμελώς κρυμμένα σε υπαίθριους χώρους, τα οποία αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στους δικαιούχους.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.
Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση διεξήγαγε το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου. 
4.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Κέρκυρα, 23 Ιανουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν επτά ημεδαποί στην Κεφαλονιά
για παράνομο «τζόγο».
Σ υνελήφθησαν, χθες (22-01-2012) το βράδυ στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, επτά ημεδαποί, ηλικίας από 20 έως και 51 ετών για παράνομα παίγνια.
Ειδικότερα, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια-μπαρ) στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, συνέλαβαν τον 51χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, διότι όπως διαπιστώθηκε είχε εγκαταστήσει στο υπόγειο της καφετέριας ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι και διευκόλυνε στους άλλους έξι συλληφθέντες τη διενέργεια του απαγορευμένου παιχνιδιού « poker - texas holdem ».
Η διεξαγωγή του συγκεκριμένου παιχνιδιού συνοδευόταν από την συνομολόγηση στοιχημάτων και την απόδοση κερδών στους παίκτες και στον ιδιοκτήτη.
Στο χώρο του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • το χρηματικό ποσό των (363,20) ευρώ
  • (989) μάρκες διαφόρων χρωμάτων
  • δύο τράπουλες
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.
Η ισχύουσα νομοθεσία (Νόμος 4002/2011), προβλέπει για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου» ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών σε όποιον διεξάγει τυχερά παιχνίδια χωρίς άδεια. Ενώ όταν τα παιχνίδια είναι τεχνικά (φρουτάκια) προβλέπεται φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών και χρηματική ποινή από 100.000 έως 200.000 ευρώ ανά μηχάνημα. Παράλληλα, τιμωρείται και η συμμετοχή σε τυχερό παιχνίδι χωρίς άδεια, με ποινή φυλάκισης έως τρεις μήνες και με χρηματική ποινή από 5.000 έως 20.000 ευρώ.

5.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Μυτιλήνη, 23 Ιανουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνιάστηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας 75χρονης ημεδαπής στη Λήμνο.
Δράστης είναι ένας 47χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη.
Εξιχνιάστηκε, χθες (22-01-2012) το απόγευμα, στη Λήμνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μύρινας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ανθρωποκτονία σε βάρος 75χρονης ημεδαπής.
Η 75χρονη βρέθηκε νεκρή, προχθές (21-01-2012) βραδινές ώρες στο σπίτι της, στην περιοχή «Κοντοπούλι» στη Λήμνο, από συγγενικό της πρόσωπο.
Μετά από άμεση κινητοποίηση των Αστυνομικών Αρχών, αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη αστυνομική έρευνα, συνελήφθη ένας 47χρονος ημεδαπός, χθες το απόγευμα, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο 47χρονος τραυμάτισε θανάσιμα την ηλικιωμένη ημεδαπή, με μαχαίρι στη περιοχή του λαιμού, μέσα στο σπίτι της.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας. 

6.-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 23 Ιανουαρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη από την Οικονομική Αστυνομία 50χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Εκκρεμούσαν σε βάρος του 2.923.767 ευρώ
χρέη προς το Δημόσιο.
Συνελήφθη, σήμερα (23-01-2012) το πρωί, στο Χαλάνδρι Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης, της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, 50χρονος ημεδαπός, διαχειριστής εταιρείας, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, έχουν βεβαιωθεί σε βάρος του χρέη προς το Δημόσιο, που ανέρχονται σε 2.923.767,60 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί, αύριο (24-01-2012), στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο». 

7.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

Κοζάνη, 23 Ιανουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν είκοσι ένας ενήλικοι και ένας ανήλικος σε αστυνομικό έλεγχο, σε σύνδεσμο φιλάθλων.
Κατείχαν αντικείμενα (ρόπαλα και μεταλλικό γκλοπ), που εμπίπτουν στη νομοθεσία περί όπλων καθώς και κροτίδες.
Συνελήφθησαν χθες (22-01-2012) το βράδυ, στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ο.Π.Κ.Ε. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, είκοσι δύο (22) άτομα, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, για κατοχή αντικειμένων (ρόπαλα και γκλοπ), που εμπίπτουν στο νόμο περί όπλων καθώς και κροτίδων.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, σε σύνδεσμο φιλάθλων αθλητικού σωματείου, όπου βρίσκονταν οι συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • ένα (1) πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ,
  • δύο (2) ξύλινα ρόπαλα του μπέιζμπολ,
  • τρία (3) αυτοσχέδια ξύλινα ρόπαλα και
  • είκοσι πέντε (25) κροτίδες.
Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης. 

ΠΗΓΗ: astynomia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ