Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

 VIDEO : ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ
Από You Tube



1.-21-01-2012: Σύλληψη δύο ημεδαπών για παράνομη κατοχή και εμπορία όπλων
Αθήνα, 21 Ιανουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την 19-20/1/2012 συνελήφθησαν στα Μελίσσια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και του Τ.Α. Παιανίας, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 62 και 46 ετών, για παράνομη κατοχή και εμπορία όπλων.

Σε έρευνα αστυνομικών των παραπάνω υπηρεσιών σε κατάστημα εμπορίας κυνηγετικών όπλων στα Μελίσσια, με υπεύθυνο τον 62χρονο καθώς και σε διπλανή αποθήκη, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν:
  • Ένα (1) πιστόλι πλήρως λειτουργικό.
  • Ένα (1) περίστροφο πλήρως λειτουργικό.
  • Δύο (2) περίστροφα και ένα (1) πιστόλι (τύπου FLOBERT ) με ειδικά διαμορφωμένη κάνη, πλήρως λειτουργικά.
  • Δέκα (10) μικρά πιστόλια ειδικής κατασκευής για εκτόξευση φωτοβολίδων.
  • Έξι (6) μικρά πιστόλια ειδικής κατασκευής για εκτόξευση φωτοβολίδων, με προσαρμοσμένη στο στόμιο ειδική χοάνη.
  • Πενήντα (50) φυσίγγια των 9 mm.
  • Ογδόντα (80) φυσίγγια κρότου.
  • Διακόσια (200) καψύλλια κρότου.
  • Τρία (3) ειδικά όπλα εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας με την μορφή κινητού τηλεφώνου, μέσα σε ειδική συσκευασία.
Όπως εξακριβώθηκε προμηθευτής των όπλων ήταν ο 46χρονος, ο οποίος και συνελήφθη μέσα στο κατάστημα.
Στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
  • ένα (1) πιστόλι των 9 mm .
  • ένα (1) σακουλάκι με εννέα φυσίγγια.
  • το χρηματικό ποσό των -900- ευρώ.
Επίσης σε έρευνα στην οικία του 46χρονου στη Κεφαλονιά, βρέθηκε μέσα σε χρηματοκιβώτιο και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -50.000- ευρώ (σε χαρτονομίσματα των πεντακοσίων), ως προερχόμενο από την παράνομη εμπορία των όπλων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



2.-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 21 Ιανουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, 51χρονος υπήκοος Γεωργίας, διεθνώς καταζητούμενος με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης και Ερυθρά Αγγελία της Interpol.
Ο συλληφθείς ήταν διεθνής αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης με διεθνή δράση, που ενέχεται σε πλήθος βίαιων εγκλημάτων και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες πράξεις.
Επιπλέον συνελήφθη ο συνοδός – σωματοφύλακας του 51χρονου
για υπόθαλψη εγκληματία.
Συνελήφθη, διεθνώς καταζητούμενος, 51χρονος αλλοδαπός υπήκοος Γεωργίας, διεθνής αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης με διεθνή δράση, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των ισπανικών Αρχών και ερυθρά αγγελία της Interpol . Μαζί του συνελήφθη ο συνοδός – σωματοφύλακας του, 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, ο οποίος κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία. Ο 51χρονος αλλοδαπός, όπως προέκυψε, διέμενε σε γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα, με πλαστά στοιχεία ταυτότητας.
Οι δύο Γεωργιανοί, συνελήφθησαν χθες (20-1-2012) το απόγευμα στη Βουλιαγμένη Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατά τη διάρκεια της οποίας ο 51χρονος αλλοδαπός επέδειξε πλαστό διαβατήριο ρωσικών Αρχών.
Η σύλληψη του ήταν απότοκος κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών, που συγκέντρωσε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και μεθοδικών, συστηματικών και συνδυασμένων ερευνών για την αντιμετώπιση της ρωσικής μαφίας στη χώρα μας.
Σε βάρος του 51χρονου «εγκεφάλου» της διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης εκκρεμούν ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των ισπανικών Αρχών και ερυθρά αγγελία της Interpol , για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες πράξεις και απόπειρα ανθρωποκτονίας, πράξεις που έγιναν το 2009 στην Ισπανία.
Η διεθνής εγκληματική οργάνωση, της οποίας ηγούνταν ο 51χρονος συλληφθείς, δραστηριοποιούνταν σε χώρες της δυτικής και νότιας Ευρώπης, και κυρίως στην Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία και Αυστρία.
Στον 51χρονο συλληφθέντα, όπως είχε γίνει γνωστό, έχει απονεμηθεί ο τίτλος « Vor V Zakone (κλέφτης στο πλαίσιο του νόμου)», τιμητική διάκριση η οποία απονέμεται από εγκληματικές οργανώσεις ανατολικών ευρωπαϊκών χωρών, σε ανώτατα μέλη των οργανώσεων αυτών, που έχουν εκτίσει ποινές πολυετούς καθείρξεως και ενώ γνώριζαν σημαντικά στοιχεία για τη δομή των εγκληματικών οργανώσεων, δεν τα αποκάλυψαν στις Αρχές επιβολής του Νόμου και δεν συνεργάστηκαν μαζί τους για να τύχουν των ευεργετικών διατάξεων, που προβλέπει η Νομοθεσία, για την αντιμετώπιση των εγκληματικών οργανώσεων στις περιπτώσεις αυτές.
Η διεθνής αυτή οργάνωση, ελέγχει τις εγκληματικές δραστηριότητες ρωσικών και γεωργιανών οργανώσεων, που δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη την Ευρώπη, εισπράττοντας ποσοστό από τα έσοδα, που προκύπτουν από την εγκληματική τους δραστηριότητα. Οι εγκληματικές αυτές οργανώσεις, δεν επιτρέπεται να τελέσουν αξιόποινες πράξεις στο ευρωπαϊκό έδαφος, εάν προηγουμένως δεν εξασφαλίσουν την άδεια της διεθνούς οργάνωσης.
Επίσης, ελέγχει τις δραστηριότητες αυτών των εγκληματικών οργανώσεων, οι οποίες στο πλαίσιο του «ξεπλύματος μαύρου χρήματος», εκδηλώνουν νόμιμες δραστηριότητες σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα. Στο πλαίσιο αυτό, ποσοστό του κέρδους, κάθε νόμιμης επιχείρησης, εισπράττεται από τη διεθνή οργάνωση, την οποία διηύθυνε ο 51χρονος συλληφθείς και κατευθύνεται στο κοινό ταμείο της οργάνωσης.
Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Ένα πιστόλι, διαμετρήματος 45 mm, με γεμιστήρα.
  • Δέκα (10) φυσίγγια.
  • Πλήθος ψηφιακών δίσκων.
  • Συσκευές κινητών τηλεφώνων.
Η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνεργάζεται με τις αντίστοιχες διωκτικές αρχές άλλων εμπλεκόμενων χωρών, Διεθνείς και Περιφερειακούς Αστυνομικούς Οργανισμούς, προκειμένου να διαπιστωθεί το εύρος της εγκληματικής δραστηριότητας του 51χρονου συλληφθέντα, καθώς ο εντοπισμός και η σύλληψη του αποτελούσε ύψιστη προτεραιότητα διεθνώς.
Ο 51χρονος, αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, μαζί με τον 36χρονο σωματοφύλακα του, θα οδηγηθούν σήμερα (21-1-2012) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, καθώς σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για κατοχή ενός πιστολιού, τη χρήση πλαστών εγγράφων ταυτότητας και ψευδής ανωμοτί κατάθεση, ενώ σε βάρος του 36χρονου για το αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία.
Στη συνέχεια, ο 51χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών, προκειμένου να εκτελεστεί το Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Ισπανικών Αρχών. 



3.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 21 Ιανουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση σωματεμπορίας και μαστροπείας αλλοδαπών γυναικών.
Η οργάνωση παρείχε «προστασία» στις πιάτσες της οδού Σόλωνος και της Λ. Ποσειδώνος.
Συνελήφθησαν τέσσερα αρχηγικά (4) μέλη του κυκλώματος, ενώ αναζητούνται άλλα πέντε (5), για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα.
Εξαρθρώθηκε πρωινές ώρες χθες (20-1-2012), από το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση σωματεμπορίας και μαστροπείας αλλοδαπών γυναικών.
Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, η παραπάνω εγκληματική οργάνωση είχε συγκροτημένη δομή με διακριτούς ρόλους και διαρκή δράση.
Μέλη της οργάνωσης εντόπιζαν στις χώρες προέλευσης τους, αλλοδαπές γυναίκες και με την υπόσχεση ότι θα τις φέρουν στη χώρα μας για να εργασθούν σαν σερβιτόρες, αποσπούσαν την συναίνεση τους και τις μετέφεραν στην Ελλάδα.Στη συνέχεια τις εξανάγκαζαν να εκδίδονται στις «πιάτσες» της οδού Σόλωνος στην Αθήνα και της Λ. Ποσειδώνος στον Άλιμο, υποχρεώνοντας τις να τους παραδίδουν μέρος ή και το σύνολο των εσόδων τους.
Άλλα μέλη της οργάνωσης τους παρείχαν «προστασία» στις παραπάνω «πιάτσες», ενώ παράλληλα δεν επέτρεπαν σε καμία άλλη εκδιδόμενη να προβαίνει σε άγρα πελατών στα σημεία αυτά. Σε περίπτωση που εκδιδόμενες αρνούνταν να δεχτούν την «προστασία» από την εγκληματική οργάνωση και να παραδώσουν μέρος των εσόδων τους ή δεν αποχωρούσαν από τις παραπάνω «πιάτσες», προέβαιναν σε εξαιρετικά βίαιες επιθέσεις σε βάρος τους. Όπως εξακριβώθηκε, σε δύο τέτοιες (2) περιπτώσεις στην περιοχή του Αλίμου Αττικής, πυροβόλησαν εναντίον τους με ανθρωποκτόνο πρόθεση.
Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης που έγινε πρώτες πρωινές ώρες χθες (20-1-2012) σε διάφορες περιοχές της Αθήνας , εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν τέσσερις (4) αλλοδαποί ( -3- υπήκοοι Αλβανίας και -1-Βουλγαρίας) αρχηγικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ αναζητούνται πέντε (5) ακόμα αλλοδαποί (-4- υπήκοοι Αλβανίας και -1- Βουλγαρίας), μέλη του κυκλώματος.
Προσήχθησαν ακόμα, δεκαεννέα (19) άτομα από τις προαναφερόμενες «πιάτσες».
Σε έρευνες σε τρία διαμερίσματα στην περιοχή των Εξαρχείων και του Γκύζη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χειρόγραφες σημειώσεις, αποδείξεις μεταφοράς χρημάτων, βιβλιάρια τραπεζικών καταθέσεων ύψους 22.000 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 5.840 ευρώ και ένα (1) πιστόλι μάρκας TOKAREV ,με γεμιστήρα με οκτώ(8) φυσίγγια.
Κατασχέθηκαν επίσης τρία (3) πολυτελή αυτοκίνητα, που χρησιμοποιούσε η οργάνωση για την μεταφορά των αλλοδαπών γυναικών.
Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν, αφορούν κατά περίπτωση τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της σωματεμπορίας, της ηθικής αυτουργίας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση των Νόμων για την πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και περί όπλων .
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

4.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
Κομοτηνή, 21 Ιανουαρίου 2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν τρεις (3) διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες
Απετράπη η είσοδος στη Χώρα σε είκοσι πέντε (25) περίπου μη νόμιμους μετανάστες


Συνελήφθησαν χθες (20-1-2012) πρωινές ώρες, στην παρέβρια περιοχή των Μαρασίων Έβρου, από αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου και Μεταξάδων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας , τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 25 (υπήκοος Ιράκ), 24 (υπήκοος Συρίας) και 20 (υπήκοος Αφγανιστάν) ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες, εκ των οποίων πέντε (5) υπήκοοι Συρίας και ένας υπήκοος Αλγερίας.
Ειδικότερα, από την ομάδα αστυνομικών, που έχει συγκροτηθεί στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν οι τρεις διακινητές, διότι μετέφεραν παράνομα, με δύο (2) πλαστικές βάρκες, από την Τουρκία στην Χώρα άλλους, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο, έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.
Με την σύλληψή άλλους, απετράπη η παράνομη είσοδος, στο Ελληνικό έδαφος, σε άλλους είκοσι πέντε (25) περίπου μη νόμιμους μετανάστες, που ανέμεναν επί του Τουρκικού εδάφους.
Κατασχέθηκαν (2) πλαστικές βάρκες.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.



5.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πάτρα, 21 Ιανουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη 65χρονος ημεδαπός στην Πάτρα, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Εκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη προς το δημόσιο πάνω από 600.000 ευρώ.
Συνελήφθη, σήμερα (21-1-2012) το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 65χρονος ημεδαπός, για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, ο 65χρονος συλληφθείς είναι επιχειρηματίας στο χώρο της ένδυσης με εκκρεμή χρέη προς το Δημόσιο, συνολικού ύψους 600.352,26 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο». 



6.-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 21 Ιανουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ημερίδα σε θέματα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο θα πραγματοποιηθεί σήμερα (21-01-2012) στην Ηγουμενίτσα.

Ημερίδα για την Ασφαλή προήγηση στο διαδίκτυο θα πραγματοποιηθεί σήμερα (21-01-2012) και ώρα 19:00, στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου «ANGELLIKA PALLAS», στην Ηγουμενίτσα.
Σημειώνεται ότι οι Ημερίδες αυτές διοργανώνονται με πρωτοβουλία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, σε διάφορες πόλεις της Περιφέρειας, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών στο θέμα της ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο.
Η Ημερίδα έχει ως στόχο να ενημερώσει τους πολίτες για τη δύναμη του διαδικτύου καθώς και να τους ευαισθητοποιήσει, μέσα από τη διαδραστική τους συμμετοχή, ως προς τους κινδύνους που ελλοχεύουν κατά την πλοήγηση σε αυτό.
Κατά την διάρκεια της Ημερίδας ο Προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αστυνομικός Διευθυντής Εμμανουήλ Σφακιανάκης μαζί με τους συνεργάτες θα αναφερθούν:
  • Στα πλεονεκτήματα των νέων τεχνολογιών και στη σωστή χρήση του διαδικτύου.
  • Στο επιβλαβές περιεχόμενο- συμπεριφορά στο διαδίκτυο.
  • Στα είδη του ηλεκτρονικού εγκλήματος.
  • Στην πρόληψη και αντιμετώπιση των ψηφιακών κινδύνων με ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία των ανηλίκων από on - line παράνομο περιεχόμενο και στην προστασία των προσωπικών μας δεδομένων.
  • Στα συμπτώματα εξάρτησης των παιδιών από το διαδίκτυο και στα εργαλεία γονικού ελέγχου για τη διαδικτυακή τους προστασία.
  • Στη δράση της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καθώς και σε περιστατικά που αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία κατά τη διάρκεια της λειτουργία της.
Με την ολοκλήρωση της Ημερίδας θα μοιραστεί εξειδικευμένο έντυπο υλικό και θα χορηγήθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όσους απαντήσουν μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής σε ερωτηματολόγια που αφορούν το αντικείμενο της ημερίδας. 

ΠΗΓΗ: astynomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ