Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα σωματεμπόρων στην Αργολίδα. Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα, για αρπαγή και σωματεμπορία κατά συναυτουργία 17χρονης ανήλικης αλλοδαπής.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Ναύπλιο, 10 Ιανουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα σωματέμπορων στην Αργολίδα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους.
Συνελήφθησαν χθες (09-01-2012) το πρωί, στην Νέα Κίο Αργολίδας, πέντε (5) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 28, 29, 21, 25 και 24 ετών αντίστοιχα, για αρπαγή και σωματεμπορία κατά συναυτουργία, ενώ ο 28χρονος και ο 29χρονος κατηγορούνται επιπλέον, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, ότι σε σπίτι όπου διαμένουν οι ανωτέρω αλλοδαποί, κρατούν παρά την θέλησή της, με την χρήση βίας και απειλής, μία 17χρονη ανήλικη αλλοδαπή, υπήκοο Ρουμανίας και την εκδίδουν έναντι τιμήματος σε ομοεθνείς τους, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι τους, όπου βρέθηκε η ανήλικη κλειδωμένη σε δωμάτιο.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, την (06-01-2012), ο 28χρονος και ο 29χρονος, είχαν μεταφέρει την 17χρονη στο σπίτι τους, στην Νέα Κίο Αργολίδας, από την Κορινθία. Στη συνέχεια με την χρήση βίας και απειλών την εξανάγκαζαν σε ερωτικές πράξεις μαζί τους και παράλληλα την εξέδιδαν και σε άλλους ομοεθνείς τους, έναντι αγνώστου τιμήματος.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους.
ΠΗΓΗ:  astynomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ