Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΚΟ ΖΕΡΒΟ

ΣΤΟ ΟΤΕ ΣΙΝΕΜΑ
30/01/2012

Αφιερώματα σε αγαπημένους έλληνες πρωταγωνιστές και σκηνοθέτες ξεκινούν στο ΟΤΕ σινεμά, το μοναδικό κανάλι μόνο με ελληνικές ταινίες, αποκλειστικά στην OTE TV. 

Κάθε εβδομάδα, το ΟΤΕ σινεμά θα φιλοξενεί δύο αφιερώματα με ταινίες του ίδιου αγαπημένου έλληνα πρωταγωνιστή και του ίδιου σκηνοθέτη. 

Αυτήν την εβδομάδα στο ΟΤΕ σινεμά ο παλιός ελληνικός κινηματογράφος συμπορεύεται με τον 
νέο. 

Οι λάτρεις του ελληνικού σινεμά θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν στο ΟΤΕ σινεμά ένα αφιέρωμα στη Γεωργία Βασιλειάδου, την πιο άσχημη σταρ του κινηματογράφου μας, αλλά και μία από τις μεγάλες κωμικές ηθοποιούς της οθόνης. 

Το αφιέρωμα στη Γεωργία Βασιλειάδου ξεκινάει με την ταινία «Οι Γαμπροί της Ευτυχίας» και ολοκληρώνεται με την ταινία «Ησαΐα Χόρευε». 

Κάθε μέρα στις 22:00, μια κλασική ταινία της αγαπημένης κωμικού περιμένει τους τηλεθεατές. 

Παράλληλα, καθημερινά στις 20:15, θα υπάρχει μία αντιπροσωπευτική ταινία από το νέο ελληνικό κινηματογράφο, σκηνοθετημένη από το Νίκο Ζερβό, εκπρόσωπο της νεότερης γενιάς σκηνοθετών. 

Ο Νίκος Ζερβός έχει υπογράψει ταινίες εμπορικές αλλά και πολύ προσωπικές. 

Το αφιέρωμα ξεκινάει με την ταινία «Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» και ολοκληρώνεται με την ταινία «Σαπουνόπετρα».  

Το OTE σινεμά διατίθεται και στα δύο πακέτα καναλιών, Family Pack (€14,9/μήνα για πελάτες ΟΤΕ) και Full Pack (€19,9/μήνα για πελάτες ΟΤΕ), τόσο Mέσω Δορυφόρου όσο και Μέσω Conn-x. Το πρόγραμμα του είναι γεμάτο με τα μεγαλύτερα αστέρια και αξέχαστες ταινίες του ελληνικού σινεμά. Ελληνικές ταινίες, κλασικές και σύγχρονες, του χθες και του σήμερα, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, χωρίς διακοπή. Ταινίες γεμάτες αγαπημένα πρόσωπα και οικείες καταστάσεις, που αποτελούν κλασικές αξίες της ελληνικής οικογενειακής ψυχαγωγίας. 

Ο ΟΤΕ ενοποίησε το σύνολο των υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης που προσφέρει κάτω από την κοινή ονομασία ΟΤΕ TV. Πλέον, η ΟΤΕ TV είναι διαθέσιμη πανελλαδικά μέσω Δορυφόρου ή μέσω Conn-x. 

H ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου περιλαμβάνει και 9 κανάλια υψηλής ευκρίνειας (High Definition) χωρίς επιπλέον χρέωση. Επιπλέον, ελεύθερα προς λήψη κανάλια σε κανονική και υψηλή ευκρίνεια υπάρχουν στον δορυφόρο Eurobird 9Α, από όπου εκπέμπει η OTE TV. Επίσης, εάν στην περιοχή είναι διαθέσιμη η επίγεια ψηφιακή τηλεόραση ο αποκωδικοποιητής της OTE TV μπορεί να ρυθμιστεί, ώστε να πιάνει και όλα τα υπόλοιπα ελεύθερα ελληνικά κανάλια, χωρίς επιπλέον εξοπλισμό.

Η λήψη του σήματος γίνεται μέσω δορυφορικού πιάτου, αποκωδικοποιητή και συνδρομητικής κάρτας. Η ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου δεν προϋποθέτει ύπαρξη σταθερής τηλεφωνικής σύνδεσης. 

Η εγκατάσταση του αποκωδικοποιητή και του δορυφορικού πιάτου μπορεί να πραγματοποιηθεί και από τον ΟΤΕ, μέσα από ένα δίκτυο εξουσιοδοτημένων εγκαταστατών. Εάν υπάρχει ήδη  δορυφορικό πιάτο, που χρησιμοποιείται για τη λήψη άλλης δορυφορικής υπηρεσίας, ενδέχεται να μην είναι απαραίτητο δεύτερο πιάτο. 

Η ΟΤΕ TV Mέσω Conn-x είναι η πιο προηγμένη τεχνολογικά μορφή μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος μέσω της απλής τηλεφωνικής πρίζας και της ευρυζωνικής σύνδεσης. Οι καταναλωτές παρακολουθούν τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακή εικόνα, ενώ με τις υπηρεσίες ΟΤΕ Cinema on Demand και OTE Club On Demand (υπηρεσίες Video On Demand) έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το περιεχόμενο που επιθυμούν (ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, τηλεοπτικές σειρές, μουσικά videos, ντοκιμαντέρ, ταξιδιωτικούς οδηγούς κ.α.) και να το παρακολουθήσουν οποιαδήποτε στιγμή θέλουν.

ΠΗΓΗ: Ηλεκτρονική Εφημερίδα " ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ