Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ (3) ΕΛΛΗΝ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Α.Δ.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Ναύπλιο, 24 Μαΐου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί γιατί κατείχαν ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.
Κατασχέθηκαν -195- γραμμάρια κοκαΐνης, πάνω από -4- κιλά ακατέργαστης κάνναβης, και ποσότητα ηρωίνης.
Επιπλέον, κατασχέθηκαν εικοσιπέντε (25) πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.
Συνελήφθησαν, χθες (23-5-2012) το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Ισθμίων – Αρχαίου Θεάτρου Επιδαύρου Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας,
δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 41 και 26 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν ποσότητες ναρκωτικών και πλαστά χαρτονομίσματα.
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας , αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες και ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποίησαν έρευνα σε Δ.Χ αυτοκίνητο (ταξί), στο οποίο επέβαιναν οι ανωτέρω, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν, τέσσερις (4) συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -4.217- γραμμαρίων.
Σε έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής στην οικία του 26χρονου, στα Κάτω Πατήσια Αττικής, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν, -195- γραμμάρια κοκαΐνης, -40- γραμμάρια ηρωίνης, μια ζυγαριά ακριβείας, καθώς και εικοσιπέντε (25) πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.
Επιπλέον, κατασχέθηκαν τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα, καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό των -200- ευρώ, ως προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ όπως προέκυψε ο 26χρονος διέμενε παράνομα στην Χώρα.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.



ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Τρίπολη, 23 Μαΐου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνιάστηκαν τρείς (3) περιπτώσεις απάτης στην Αρκαδία και Αργολίδα.
Συνελήφθη ένας 47χρονος ημεδαπός, για απάτη και πλαστογραφία.
Από την δράση του είχε αποσπάσει το χρηματικό ποσό των -40.000- ευρώ.
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, τρείς (3) περιπτώσεις απάτης στην Αρκαδία και την Αργολίδα, ενώ συνελήφθη, προχθές (21-5-2012) το πρωί, στην Τρίπολη, ένας (1) 47χρονος ημεδαπός, κάτοικος Τρίπολης Αρκαδίας, για απάτη και πλαστογραφία.
Ειδικότερα, προχθές (21-5-2012) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία συνελήφθη ο 47χρονος, την στιγμή που παραλάμβανε χρηματικό ποσό από 83χρονο, παραδίδοντας του πλαστή συναλλαγματική.
Όπως πρόεκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 47χρονος, είχε αποσπάσει τμηματικά από τον 83χρονο, κατά το χρονικό διάστημα από 19 Απριλίου 2012 έως και προχθές, μεγάλο χρηματικό ποσό, προφασιζόμενος σοβαρά προβλήματα υγείας της οικογένειας του και εμφανιζόμενος με ψεύτικο ονοματεπώνυμο.
Όπως προέκυψε επιπλέον από την εμπεριστατωμένη έρευνα, ο 47χρονος είχε εξαπατήσει από τα μέσα του 2011 έως και τον Μάρτιο του 2012, ακόμα δύο (2) άτομα, στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας έναν 51χρονο ημεδαπό, προσποιούμενος τον υπάλληλο δικηγορικού γραφείου, από τον οποίο απέσπασε χρηματικό ποσό, προφασιζόμενος σοβαρά προβλήματα υγείας της οικογένειας του, καθώς και σε Τοπική Κοινότητα της Αργολίδας, έναν 49χρονο ημεδαπό, αποσπώντας του χρηματικό ποσό, ως προκαταβολή για δήθεν πώληση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.
Από την δράση του, είχε καταφέρει να αποσπάσει συνολικά, το χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ περίπου.
Ο 47χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ο οποίος το παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Τρίπολης.
Οι αστυνομικές έρευνες και η προανάκριση, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.


ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Ναύπλιο, 23 Μαΐου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη ένας 41χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης
στην Αργολίδα.
Κατασχέθηκαν πέντε (5) δενδρύλλια και ποσότητα κάνναβης.
Συνελήφθη, χθες (22-05-2012) το μεσημέρι, στην Νέα Κίο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους, ένας 41χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, οργάνωσαν αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία κατέλαβαν τον 41χρονο να καλλιεργεί στην αυλή αποθήκης ιδιοκτησίας του, πέντε (5) δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους -15- γραμμαρίων.
Ο 41χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση, διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ