Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Συνθετική κάνναβη μέσω e-shop

Κυριακή, 29 Ιούλιος 2012 17:14

 

  • ΠΗΓΗ : BLOKO.GR
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συνθετική κάνναβη μέσω e-shop
Ο 33χρονος είχε στήσει καλά την επιχείρησή του και χρησιμοποιούσε το διαδίκτυο προκειμένου να διαφημίζει τα προϊόντα, αλλά και να κλείνει τα ραντεβού για την αγοραπωλησία τους.
Μέχρι πριν από λίγους μήνες η αγορά ναρκωτικών ουσιών μέσω διαδικτύου ήταν άγνωστη στη χώρα μας, αλλά φαίνεται πως τώρα πια εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς. Πρόκειται για ουσίες, που σημειωτέον δεν εμπίπτουν ακόμα στον νόμο περί ναρκωτικών, οι οποίες ανήκουν στην κατηγορία των διεγερτικών, όπως και η κάνναβη, και -σύμφωνα με τις χημικές αναλύσεις- είναι αγωνιστές των υποδοχέων κανναβιδοειδών του εγκεφάλου. Οι ουσίες αυτές διαφημίζονται ως άλατα αρωματοθεραπείας, αλλά προφανώς οι ενδιαφερόμενοι γνωρίζουν πολύ καλά τη διαφορά τους.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα είχε έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο από το οποίο ο 33χρονος έκανε τις παραγγελίες και εμφανιζόταν στη χώρα μας ως "αντιπρόσωπος". Μέσω διαδικτύου έκανε τις γνωριμίες με τους υποψήφιους αγοραστές, έκλεινε τα ραντεβού, στα οποία εμφανιζόταν με το αυτοκίνητό του. Μαζί του είχε ένα ολόκληρο σύστημα συσκευασίας και στεγανοποίησης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις αναμίγνυε τις μη απαγορευμένες ουσίες με κάνναβη. 
Ο 33χρονος συνελήφθη καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν, εκτός από τις ποσότητες συνθετική κάνναβης, ποσότητα skung (κάνναβη υδροπονικής καλλιέργιας δηλαδή).
Μόνο το 2011 ανακαλύφθηκαν 50 τέτοιες ουσίες σε διάφορα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά λόγω γραφειοκρατίας ακόμα δεν έχουν συμπεριληφθεί όλες στον νόμο περί ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ