Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Οι Bundesliga 1-2 και το Campionato di Serie A στον ΟΤΕ TV

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
29/08/2012
Τα Γερμανικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της 1ης και της 2ης κατηγορίας, για τις σεζόν 2012-2013 έως και 2014-2015, θα συνεχίσουν να μεταδίδονται στην Ελλάδα αποκλειστικά, ζωντανά και σε High Definition, από τον ΟΤΕ TV. 

Όλη η δράση από τα γήπεδα της Γερμανίας, όπου κορυφαίοι πρωταγωνιστές του παγκόσμιου ποδοσφαίρου όπως οι Ριμπερί, Ρόμπεν, Λεβαντόφσκι, Γκέτσε, Ρόις, Γκόμεζ, οι έλληνες διεθνείς Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Στέλιος Μαλεζάς, καθώς και άλλοι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, θα μαγνητίζουν το φίλαθλο κοινό, προσφέροντας θέαμα υψηλών προδιαγραφών. 

18 ομάδες σε περισσότερες από 300 αναμετρήσεις, 38 αγωνιστικές κάθε σεζόν και πάνω από 900 ματς για την επόμενη τριετία, τα περισσότερα σε υψηλή ευκρίνεια, η προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου, την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την αποφυγή του υποβιβασμού, η δύναμη και η πειθαρχία μέσα από συναρπαστικά ντέρμπι, κόντρες ιστορικών ομάδων σε κατάμεστα γήπεδα, που αποτελούν «διαμάντια» του είδους. 

Επίσης, OTE TV εξασφάλισε αποκλειστικά για τους συνδρομητές του, έως τη σεζόν 2014-2015, τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης του κορυφαίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Ιταλίας, Campionato di Serie A. 

Είκοσι σύλλογοι, δέκα αναμετρήσεις κάθε αγωνιστική, 420 ματς το χρόνο, περισσότεροι από 1.260 αγώνες συνολικά για τα επόμενα 3 χρόνια και φυσικά όλα τα μεγάλα ντέρμπι, με πρωταγωνιστές τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πλανήτη θα φιλοξενούνται αποκλειστικά, ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια, στα αθλητικά κανάλια του OTE TV. 

Από τη φετινή σεζόν τα μεγάλα αστέρια του «calcιo» συμμετέχουν σε ακόμα περισσότερα κλασσικά ντέρμπι. 

Εκτός από τους αγώνες του Μιλάνο με Ιντερ και Μίλαν, της Ρώμης με Ρόμα και Λάτσιο, τα κλασσικά ντέρμπι ανάμεσα σε «μπιανκονέρι», «νερατζούρι», «ροσονέρι», «παρτενοπέι», «τζιαλορόσι» και «μπιανκατζούρι», αναβιώνουν ξανά τα ντέρμπι του Τορίνο, με την πρωταθλήτρια Γιουβέντους να αντιμετωπίζει την «αιώνια» αντίπαλό της Τορίνο και της Γένοβας, με την Τζένοα να κοντράρεται και πάλι με τη Σαμπντόρια. 

Οι άσσοι της «Serie A» υπόσχονται πλούσιο θέαμα, με αμφίρροπα και συναρπαστικά ματς, πολλά γκολ, ένταση και δυνατές συγκινήσεις, ενώ η «ελληνική παροικία» του Campionato, πέραν του Αλέξανδρου Τζόρβα της Τζένοα, εμπλουτίζεται με τους νεαρούς έλληνες ποδοσφαιριστές, Παναγιώτη Ταχτσίδη της Ρόμα και Σωτήρη Νίνη της Πάρμα. 

Και τη νέα σεζόν, ο ΟΤΕ TV συνεχίζει να εμπλουτίζει συνεχώς το αθλητικό περιεχόμενο, προσφέροντας στους συνδρομητές του τις κορυφαίες και ποιοτικότερες διοργανώσεις!

ΠΗΓΗ : ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ