Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Η «ALEGRIA» ΣΤΗΝ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ «ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ- ΕΛΠΙΔΑ»

ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
13/09/2012
Η κ. Αγάπη Ντούμου - Τομεάρχης της Ογκολογικής Μονάδας, 
ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Alegria κ. Bruno Darmaniac,
η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη,
η κ. Μαρία Χριστοδούλου - Διευθύνουσα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του
Νοσοκομείου και ο Διοικητής του Nοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» 
κ. Εμμανουήλ Παπασάββας, μαζί με καλλιτέχνες του Cirque du Soleil
Με πρόσωπα γεμάτα χαρά και ενθουσιασμό, τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ», υποδέχτηκαν πρίγκιπες και πριγκίπισσες, αγγέλους, τραγουδιστές, ζογκλέρ και κλόουν στο νοσοκομείο, κάνοντας στους διαδρόμους και τα δωμάτια κωμικά δρώμενα και ακροβατικές φιγούρες! 

Ήταν οι καλλιτέχνες του φημισμένου Cirque du Soleil, που με τα εντυπωσιακά κοστούμια και το αστείρευτο κέφι τους θέλησαν να δώσουν στα άρρωστα παιδιά μια γεύση από την φαντασμαγορική παράσταση «Alegria», την οποία παρουσιάζουν στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ. 

Τα παιδιά κοιτούσαν με δέος όλες τις αλλόκοτες και παραμυθένιες φιγούρες να κινούνται ανάμεσα τους, πότε μαγεμένα, πότε απορημένα, τα πιο μικρά κάποιες στιγμές λίγο φοβισμένα, και στο τέλος ξεσπούσαν σε γέλια και θερμά χειροκροτήματα.  

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ήταν εκεί μαζί με τα παιδιά και τους γονείς τους, βαθιά συγκινημένη  βλέποντας τους καλλιτέχνες του Cirque du Soleil να προσφέρουν τόση χαρά και κουράγιο σε όλα τα παιδιά μέσα στον χώρο όπου δίνουν μάχη για τη ζωή τους. 

Για άλλη μια φορά η κυρία Βαρδινογιάννη τους συνεχάρη για την ευαισθησία τους και τους ευχαρίστησε θερμά για τον χρόνο που διέθεσαν παρά το βαρύ πρόγραμμά τους για να βρεθούν στο πλευρό των παιδιών και να τους χαρίσουν αξέχαστες στιγμές. 

Επίσης τους ευχαρίστησε ξανά που αφιέρωσαν μία από τις παραστάσεις τους  για την υποστήριξη του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», και για τη συμβολή τους στην υλοποίηση του νέου οράματός της «ΕΛΠΙΔΑΣ»,  τη δημιουργία της «Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών», που θα λειτουργήσει στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων. 

Η προσφορά αυτή θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη των μελών και των παιδιών της ΕΛΠΙΔΑΣ καθώς στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Alegria, κύριoς Βruno Darmaniac, μαζί με τους καλλιτέχνες, τοποθέτησαν το αστέρι του Cirque du Soleil στον τοίχο του Νοσοκομείου με τον «Ουρανό των Αστεριών» όπου η ΕΛΠΙΔΑ τιμά τους συμμάχους της. 
 
Καλλιτέχνες του Cirque du Soleil με παιδιά του νοσοκομείου
 
 
ΠΗΓΗ : " ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ