Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Δωρεάν εμβολιασμός παιδιών

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
20/11/2012
Ο Δήμος Περιστερίου θέτοντας ως προτεραιότητα τον παιδικό εμβολιασμό, εμβολιάζει τα μικρά παιδιά της πόλης, στο πλαίσιο της λειτουργίας του παραρτήματος Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, που δημιουργήθηκε από τη συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών – Μ.Κ.Ο. «Αποστολή».  

Στις 14 Νοεμβρίου 2012 το απόγευμα, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου, εμβολιάστηκαν δωρεάν δεκάδες παιδιά άπορων, ανέργων και χαμηλόμισθων οικογενειών, κάτι που δείχνει την έμπρακτη στοχευμένη αλληλεγγύη. 

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης αρκέστηκε να δηλώσει: «Στη βαθιά κι άδικη κρίση που βιώνει η κοινωνία, ‘μόνος του κανείς’. Είναι το θετικό αποτέλεσμα της άριστης συνεργασίας μας με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργο Πατούλη και το Γεν. Διευθυντή της Μ.Κ.Ο. «Αποστολή» Κων/νο Δήμτσα, τους οποίους και ευχαριστώ. Θα πρέπει τέλος να πούμε ότι χωρίς τη στήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών  Γιώργος Πατούλης τόνισε: «Πιστεύουμε ότι το πιο σημαντικό μας έργο σε αυτή την εκστρατεία είναι η επαγρύπνηση τις ιατρικής παρακολούθησης με στόχο την πλήρη εμβολιαστική κάλυψη του κάθε παιδιού που ζει και μεγαλώνει στην Ελλάδα, όσο δεινή και αν είναι η οικονομική του κατάσταση. Είμαστε εδώ για όλα τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη». 

Με τη σειρά του ο Γεν. Διευθυντής της «Αποστολής»  Κωνσταντίνος Δήμτσας ανέφερε: «Στη διάρκεια της εκστρατείας θα πραγματοποιηθούν πάνω από 10.000 εμβολιασμοί στην Αθήνα, ενώ έχουμε ήδη ξεκινήσει την προσπάθεια αυτή και στις ακριτικές περιοχές. Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι είναι μεγίστης σημασίας και αποτελεί βασική προτεραιότητα της αποστολής μας η προστασία της υγείας του κάθε  παιδιού που ζει και μεγαλώνει στην Ελλάδα, η εμβολιαστική του κάλυψη, η ιατρική του παρακολούθηση».

ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ  "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ