Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Κατά Ελλάδας οι «εναλλακτικοί» της Γερμανίας

«Η ΑΘΗΝΑ ΠΗΡΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΙΚΑΙΟΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ»!
28/05/2013
Κατά μέτωπον επίθεση κατά της Ελλάδας πραγματοποίησε χθες ο επικεφαλής του νεοσύστατου κόμματος «Εναλλακτική για τη Γερμανία» (AfD), Μπερντ Λούκε, προβλέποντας παράλληλα κατάρρευση του ευρώ και προβλήματα για τη γερμανική οικονομία. 

«Στο παρασκήνιο, συζητείται ήδη ότι μετά τις (γερμανικές) εκλογές θα γίνει νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους», δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ντι Βελτ», υποστηρίζοντας ότι οι Γερμανοί φορολογούμενοι έχουν ως τώρα ξοδέψει 20- 30 δισεκατομμύρια ευρώ «μόνο για την αναπόδραστη αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους», ενώ, όπως αναφέρει, η Ελλάδα δεν δικαιούτο να λάβει περισσότερα κεφάλαια. 

«Η χώρα είναι προφανώς υπερχρεωμένη και χρειάζεται αναδιάρθρωση του χρέους της. Παρόλα αυτά, με την αλλαγή των όρων, η Ελλάδα έλαβε πρακτικά ένα τρίτο πακέτο βοήθειας. Το να χορηγούνται πιστώσεις σε μια χώρα χρεοκοπημένη είναι αντίθετο προς το γερμανικό δίκαιο προϋπολογισμού, καθώς έτσι ξοδεύονται, συνειδητά, χρήματα των φορολογουμένων» δηλώνει ο επικεφαλής της AfD. 

Προβλέπει δε, ότι η γερμανική κυβέρνηση θα προσπαθήσει με διάφορα τεχνάσματα να αποφύγει τους περιορισμούς που προβλέπονται από το «φρένο χρέους», αλλά οι φορολογούμενοι θα κληθούν τελικά να πληρώσουν υψηλότερους φόρους για να εξισορροπήσουν το κόστος που θα προκύψει από την ελληνική διάσωση. 

Ο κ. Λούκε δηλώνει βέβαιος ότι και η γερμανική οικονομία θα αντιμετωπίσει σύντομα προβλήματα, διότι- όπως υποστηρίζει- κανένα από τα προβλήματα που ταλανίζουν την ευρωζώνη δεν έχει επιλυθεί. 

«Το ευρώ θα καταρρεύσει. Το ερώτημα είναι μόνο πόσο θα διαρκέσει η όλη διαδικασία και πόσο ακριβή θα αποβεί για μας» δηλώνει και επισημαίνει ότι, παρά το γεγονός ότι η κρίση έχει εξαφανιστεί από τα πρωτοσέλιδα, παραμένει ακόμη «πολύ ζωντανή», αναφέροντας ενδεικτικά την περίπτωση της Κύπρου και υπογραμμίζοντας ότι η κρίση κρατείται σε ελεγχόμενο επίπεδο, με μαζική χορήγηση κεφαλαίων εις βάρος των φορολογούμενων.

ΠΗΓΗ :  "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ