Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Προβληματισμός στην Αντιτρομοκρατική για το χτύπημα του Ναυπλίου

ΠΗΓΗ : http://argolida-net.blogspot.gr  argolida-net




problhmatismos-sthn-antitromokratikh-gia-to-sxedio-foinikas
Προβληματισμός επικρατεί στηνΑντιτρομοκρατική για το «Σχέδιο Φοίνικας» της Άτυπης Αναρχικής Ομοσπονδίας, FAI το οποίο «προβλέπει» τρομοκρατικά χτυπήματα με... μηνύματα από τους κατηγορούμενους για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς.

«Η FAI σε συνεργασία με τη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς επιδιώκει να δημιουργήσει ένα διάχυτο δίκτυο πυρήνων άμεσης δράσης στον ελλαδικό χώρο που θα χτυπάει εκεί που δεν περιμένει ο εχθρός.  Η επίθεση αυτή αποτελεί μέρος του «Σχεδίου Φοίνικας»  που ξεκίνησε με την ανατίναξη του αυτοκινήτου της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού από την Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς. 
 
Μικροί αυτόνομοι ευέλικτοι ένοπλοι πυρήνες παρακολουθούν, συλλέγουν πληροφορίες, άλλοτε συνεργάζονται άλλοτε όχι και διαλέγουν τη στιγμή της αιφνιδιαστικής επίθεσης. Μόνο μέσα στην επίθεση υπάρχει ζωή. Είμαστε αναρχικοί της πράξης, χαοτικοί, μηδενιστές, εγωιστές, άθεοι, είμαστε οι φορείς των μαύρων σημαιών του αναρχομηδενισμού» έγραφε στην τελευταία προκύρηξή της η οργάνωση προαναγγέλοντας νέες επιθέσεις. 

Ύστερα από νέο χτύπημα ομάδας του αντάρτικου πόλης, αυτήν τη φορά στο άργος, όπου στόχος ήταν το αυτοκίνητο σωφρονιστικού υπαλλήλου των φυλακών Ναυπλίου, το οποίο ανατίναξαν με μασούρι δυναμίτιδας. Αρχικά, οι αρχές θεώρησαν ότι πρόκειται για ενέργεια ατόμων του κοινού ποινικού δικαίου ή προσωπικών διαφορών, αλλά η ανάληψη ευθύνης έγινε από την FAI προκαλώντας «πονοκέφαλο» στης ΕΛ.ΑΣ.

Στο επιτελείο της Αντιτρομοκρατικής δεν αποκλείουν ότι ίσως επικρατήσει μια «στεγνή» περίοδος για το Σχέδιο Φοίνικας και να ακολουθήσει εκ νέου τρομοκρατικό χτύπημα τους επόμενους μήνες με αποδέκτη ξανά σωφρονιστικό υπάλληλο ή άτομο αρμοδιότητας των φυλακών Κορυδαλλού. Η Αστυνομία σε κάθε περίπτωση παρακολουθεί το περιεχόμενο του Σχεδίου Φοίνικας που εκτιμάται ότι αποτελεί ένα σχέδιο επιθέσεων σε στόχους που σχετίζονται με το σωφρονιστικό σύστημα των φυλακών και αφορούν σε... μηνύματα που επιχειορούν να στείλουν οι Πυρήνες μέσα από τις φυλακές για τις συνθήκες κράτησης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ