Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Ιβηρική Χερσόνησος & η Ελλάδα του Versus ~ Μουσική καλοκαιρινή βραδιά

 
 
ΠΗΓΗ : 
Versus Travel Newsletter
newsletter@versus-travel.gr
 
 
 
Τετάρτη 26.06.2013
 
 
 
Όπως πάντα το Versus σας έχει συνηθίσει, στο διαφορετικό και στο ιδιαίτερο, σας προσκαλούμε να σας ταξιδέψουμε στα απόκρυφα μονοπάτια της Ιβηρικής χερσονήσου… Ελάτε να ταξιδέψουμε στη η Κονσουέγκρα του Δον Κιχώτη (στην Castilla La Mancha), η αρχαία Ούμπεντα -πόλη αποκάλυψη- τη Μεσαιωνική Μπαέζα του Αλφόνσου VII της Καστίλης στις παρυφές της Ανδαλουσίας, την αρχαία Μέριντα, το Κάθερες - πρώτη Ισπανική πόλη που ανακηρύχτηκε μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς  το 1949- και φυσικά το Ανδαλουσιανό μας πανόραμα όπως μόνο το Versus πραγματοποιεί. Ελάτε να ταξιδέψουμε βόρεια, να ανακαλύψουμε μοναδικά τοπία με ήχους, γεύσεις, γλωσσικές διαφορές, ήθη και έθιμα εντελώς διαφορετικά. Να ακολουθήσουμε ιστορικά μονοπάτια σε διαδρομές που ακολουθούσαν τα "καραβάνια" των πιστών Χριστιανών κατά το Μεσαίωνα, που ξεκινούσαν από τη Γαλλία και διέσχιζαν τη βόρεια Ισπανία, όπως αυτό του Αγ. Ιακώβου. Και τέλος ελάτε με ένα δροσερό μακροβούτι, να βρεθούμε στις ακτές του Ατλαντικού σε ένα πλήρες οδοιπορικό της Πορτογαλίας…
 
Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε μία περιοχή τόσο ξακουστή και γνωστή όσο η μουσική της, τα τραγούδια της, τα ήθη και τα έθιμά της, η ιδιοσυγκρασία των ανθρώπων της αλλά και τη μακραίωνη γοητεία της!!!
Οι περισσότεροι ως παιδιά θα ντυθήκαμε είτε «Ταυρομάχοι» είτε «Σπανιόλες» και σίγουρα κάποια στιγμή στη ζωή μας φανταστήκαμε να βρέχουμε τα πόδια μας στον Ατλαντικό, εκεί που τελειώνει η Ευρώπη!
 
Για κάποιο εγγενή λόγο, η κουλτούρα εκεί συνδέεται με τα ποτά… σίγουρα κάποια στιγμή απολαύσαμε ένα ποτήρι Port, Σέρι ή Μαδέιρα … και αποκλείεται να μην έχετε λικνιστεί ποτέ στους ρυθμούς ενός παθιασμένου φλαμένγκο ή να έχετε ταξιδέψει με τους μελαγχολικούς ήχους ενός τραγουδιού Fados
 
Η Ιβηρική Χερσόνησος, οι πύλες από και προς τη Μεσόγειο και την Ευρώπη, μπορεί να μαγέψει και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη. Περιοχή υπέροχη, φωτεινή και ζωντανή. Γεμάτη πορτοκαλεώνες και αμπελώνες, με πλούσια και συναρπαστική ιστορία, αλλά και μια ιδιαίτερη κουλτούρα που μαγεύει, αποτελεί προορισμό που ελάχιστοι λάτρεις των ταξιδιών θα προσπερνούσαν. Η ομορφιά του τοπίου συναγωνίζεται τη φιλόξενη διάθεση των ντόπιων.
 
Την ίδια βραδιά θα ταξιδέψουμε, στη δικιά μας Ελλάδα! Λίγες χώρες στο κόσμο έχουν τόσο ξεχωριστή φυσική ομορφιά και τόσο πλούσια ιστορία. Η γη της Ελλάδας έχει άρωμα ωραίων λουλουδιών, είναι γεμάτη με την αρμονία του ήλιου και της θάλασσας. Δεν είναι τυχαίο πως όταν σκέφτεσαι καλοκαίρι, σκέφτεσαι αμέσως Ελλάδα!!
 
Ο χρόνος δεν άλλαξε την ελληνική ψυχή. Κανένας δεν ξέρει να χαίρεται την ζωή όπως το κάνουν οι Έλληνες, για αυτό η βραδιά μας θα λήξει μεκρασάκι, μεζεδάκια και ρεμπέτικη μουσική στον 6ο όροφο και στο ανοιξιάτικο μπαλκόνι μας με θέα την Ακρόπολη.
 
 
Την Τετάρτη 26.06.2013, Ώρα: 19.30΄ στο στέκι μας
Λ. Συγγρού 61,  5ος και 6ος όροφος
Είσοδος δωρεάν, αλλά μόνο μετά από δήλωση συμμετοχής
στο 211 18 13 345 ή/και 210 32 32 800 εσωτ. 405
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ