Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ραντεβού με τον Σαμαρά ζητούν οι ένστολοι

          

       ΠΗΓΗ : "       BLOKO    "


  •    

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Οι ένστολοι διολισθαίνουν προς την ένδεια, με τους πολιτικούς προϊσταμένους των υπουργείων που τους διοικούν να τυρβάζουν περί άλλων. Έτσι, οι ομοσπονδίες και οι ενώσεις απευθύνονται με επιστολή στον πρωθυπουργό ζητώντας δεσμεύσεις και λύσεις, αν όχι για
όλα όσα υποσχέθηκε προεκλογικά, τουλάχιστον για τα αυτονόητα που θα διασφαλίσουν υγιές περιβάλλον διαβίωσης.
"Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Το συνδικαλιστικό μας κίνημα, αγωνιώντας για το μέλλον των Σωμάτων Ασφαλείας, ως Οργανισμών επιφορτισμένων με τη διασφάλιση της ασφάλειας των πολιτών και της κοινωνικής ειρήνης, απευθύνεται σε σας ως Πρωθυπουργό της Χώρας, σε μια ύστατη προσπάθεια καθησυχασμού τόσο των ενστόλων όσο και των ίδιων των συμπολιτών μας που αγωνιούν το ίδιο με μας για το αύριο.

Αναγνωρίζοντας τη δεινή οικονομική θέση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα και ο ελληνικός λαός, από την πρώτη στιγμή του σχηματισμού της κυβέρνησης, αναμέναμε την εκπλήρωση των προεκλογικών σας δεσμεύσεων, αποτρέποντας περαιτέρω οικονομικές περικοπές στη λειτουργία των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και αναγνωρίζοντας την επικινδυνότητα της εργασίας των Αστυνομικών, των Λιμενικών και των Πυροσβεστών, όπως ειδικά είχατε δεσμευτεί και κατά τη συνάντησή μας στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στις 13 Μαρτίου 2012.

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Ουδείς αμφιβάλλει ότι τα Σώματα Ασφαλείας και οι υπηρετούντες σε αυτά, προσφέρουν τα μέγιστα στην ελληνική κοινωνία, καίτοι έχουν να αντιμετωπίσουν πολύ πιο οξυμένα προβλήματα, νέες απειλές και προκλήσεις, μια συνολική αβεβαιότητα εν τέλει, για το υπηρεσιακό και το οικογενειακό τους μέλλον. Στο διάγγελμά σας προς τον ελληνικό λαό την 17-07-2013, ανακοινώσατε ότι δεν θα εφαρμοστούν μέτρα που έχουν ψηφιστεί στο μνημόνιο για το 2014 κι έτσι δε θα γίνει νέα μείωση στις συντάξεις και τους μισθούς των στρατιωτικών. Γνωρίζουμε, όμως, ότι προγραμματίζονται νέες περικοπές των λειτουργικών δαπανών και παράλληλα διατηρούνται αναλλοίωτες οι διατάξεις που απορρέουν από τον Νόμο 4093/2012, για τη θέσπιση νέου μισθολογίου με περαιτέρω μειώσεις κατά 88,2 εκατ. € σε όσους υπηρετούν και κατά 161,8 εκατ. € στους συνταξιούχους.

Επειδή όλα αυτά τροφοδοτούν την αγωνία του ανθρώπινου δυναμικού των Σωμάτων Ασφαλείας και λειτουργούν αρνητικά στην όποια προσπάθεια για διατήρηση του αξιόμαχού τους, παρά τα προβλήματα και τις τρομερές ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή και μέσα, παρακαλούμε όπως έχουμε άμεσα μια συνάντηση μαζί σας, προκειμένου τύχουμε δια ζώσης των τοποθετήσεών σας επί των προαναφερόμενων προβληματισμών και ανησυχιών μας."


-
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ