Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

«ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ» ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΚΟΠΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Ο ΒΟΕΑ





 Φίλες και φίλοι της στήλης, σήμερα αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με το μάθημα της αριθμητικής. Όπως καταλαβαίνετε, δηλαδή, θα προσπαθήσουμε να πούμε μόνο αλήθειες. Ποιος, άλλωστε, μπορεί να... κρυφτεί πίσω από τους αριθμούς;

ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΛΗΣΤΕΙΩΝ


 
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 31 Ιανουαρίου 2013
Δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την εξάρθρωση, από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής, πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης για σωρεία ένοπλων ληστειών σε τράπεζες και καταστήματα, ανατινάξεις και διαρρήξεις ΑΤΜ, πυροβολισμούς κατά αστυνομικών και πολιτών, καθώς και άλλα αδικήματα σε Αττική, Βοιωτία και Πελοπόννησο
«Καλημέρα σας,
από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, εξαρθρώθηκε, μετά από πολύμηνες μεθοδικές έρευνες, πολυμελής εγκληματική οργάνωση, που διέπραττε σωρεία ληστειών σε τράπεζες και σούπερ μάρκετ, χρησιμοποιώντας βαρύ οπλισμό, εκρήξεις και διαρρήξεις Αυτόματων Τραπεζικών Μηχανών (ΑΤΜ), απόπειρες ανθρωποκτονιών σε βάρος αστυνομικών και πολιτών, κλοπές από οικίες, κλοπές οχημάτων, καθώς και νομιμοποίηση των εσόδων από τις παράνομες δραστηριότητες τους.

ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΓΡΙ-ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΚΤΟΥΡΟ
31/01/2013
Ένα αλλιώτικο ξεχωριστό παιχνίδι ερωτήσεων όπου όλοι κερδίζουν γνώση και ευαισθησία για το περιβάλλον και την άγρια ζωή της χώρας μας, διοργανώνει ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ με το πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Οι Αγρι-άνθρωποι, Πολίτες του μέλλοντος». 

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε από την παιδαγωγική ομάδα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των παιδιών για τα περιβαλλοντικά ζητήματα της ηπειρωτικής Ελλάδας και την αειφορική διαχείρισή τους. Απευθύνεται σε μαθητές των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού (Ε΄, ΣΤ΄), του Γυμνασίου και του Λυκείου. 

ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ «ΚΑΡΑΜΕΛΟΜΠΑΛΕΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΙΖΕΛΑ»

ΣΤΗΝ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ «ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ»
31/01/2013
Η παρουσίαση του βιβλίου «Καραμελόμπαλες & Πρασινομπίζελα» της Λίζας Πενθερουδάκη, το οποίο η συγγραφέας αφιερώνει στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατεθούν για την υποστήριξη του έργου του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκε μεσημέρι στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ». 

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και μαθητές από το Γ΄ Δημοτικό Τοσίτσειο-Αρσάκειο Εκάλης που εικονογράφησαν τις ιστορίες του βιβλίου, και έφθασαν στην Ογκολογική Μονάδα, συνοδευόμενοι από τη διευθύντρια και δασκάλες του σχολείου τους. 

«Εμβολιασμοί Ενηλίκων: Αναγκαίοι όσο και για τα παιδιά;»

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
31/01/2013
Το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας και ο Δήμος Ζωγράφου, στα πλαίσια της συνεργασίας τους για την έγκυρη ενημέρωση των πολιτών σε θέματα Υγείας και Πρόληψης, διοργάνωσαν ενημερωτική εκδήλωση για τους δμότες, με θέμα «Εμβολιασμοί Ενηλίκων: Αναγκαίοι όσο και για τα παιδιά;». 

Το κοινό καλωσόρισε ο κος Γιώργος Δημαρίδης, Γενικός Συντονιστής των ΚΑΠΗ του Δήμου Ζωγράφου, ο οποίος έκανε και το συντονισμό της Εκδήλωσης. Ο κος Δημαρίδης κατά την εισαγωγή του τόνισε τη συνεργασία του Δήμου Ζωγράφου με το  Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας και τη σημασία πραγματοποίησης αυτών των εκδηλώσεων για την προαγωγή της Υγείας και την πρόληψη μέσω της έγκαιρης ενημέρωσης. 

«Λουκέτο» σε 41 ξενοδοχεία στην Αττική μέσα σε τρία χρόνια

ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
31/01/2013
Η αρνητική εικόνα της Αθήνας φαίνεται να είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τα ξενοδοχεία της πρωτεύουσας, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών, Αττικής και Αργοσαρωνικού κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. 

Στην εικόνα αυτή αποδίδει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γιάννης Ρέτσος το κλείσιμο 41 ξενοδοχείων στην Αττική τα τελευταία τρία χρόνια. 

Σύμφωνα με μελέτη της GBR Consulting, «έρευνα ικανοποίησης πελατών ξενοδοχείων Αττικής και μελέτη απόδοσης των ξενοδοχείων», η μέση πληρότητα των ξενοδοχειακών μονάδων, το 2012, παρουσίασε πτώση 31,9%, με το έσοδο ανά διαθέσιμο δωμάτιο να σημειώνει με τη σειρά του πτώση 39,9%. 

ΜΕΤΑ-ΑΣΑΝΤ/ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ-1

ΣΥΡΙΑ. ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ / ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΑΓΝΩΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ.

"ALA CARD" επικλήσεις του ΤΕΑΠΑΣΑ.....!!!!!


ΠΗΓΗ : http://aspapolice.blogspot.gr



 Οι δυσμενείς εξελίξεις γύρω από τον τρόπο υπολογισμού του εφάπαξ οδηγούν το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΕΑΠΑΣΑ -ανάμεσα στα άλλα επιχειρήματα του για την εξαίρεση μας από την νέα τεχνική βάση - να επικαλείται τα στοιχεία από τις  τελευταίες αναλογιστικές μελέτες που εκπονήθηκαν  κατόπιν παραγγελίας του Ταμείου - από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - και εντολής της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής και παρεδόθησαν σε αυτήν τον μήνα Οκτώβριο του 200 .

Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο στο ΄Αργος

ΠΗΓΗ : " ΚΑΛΑ ΝΕΑ  "

Posted by on Jan 27, 2013 in Δρασεις | 0 comments
farmaka
Την ίδρυση Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου στον δήμο Άργους- Μυκηνών αποφάσισε, στην τελευταία συνεδρίασή του, το δημοτικό συμβούλιο της πόλης και ψήφισε τον κανονισμό λειτουργίας του.

Μεσοσταθμική μείωση 7% στις τιμές των φαρμάκων

ΠΗΓΗ : " ΚΑΛΑ ΝΕΑ  " 

Posted by on Jan 28, 2013 in Διαφορα | 0 comments
farmaka
Μεσοσταθμική μείωση 7% στις τιμές των φαρμάκων προβλέπει το νέο δελτίο τιμών, το οποίο ανακοινώθηκε την Παρασκευή από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Μάριο Σαλμά.
Με το νέο δελτίο τιμών, το οποίο είναι ένα από τα εννέα μέτρα τα οποία έχει θέσει ως προϋπόθεση η τρόικα για να καταβληθεί το υπόλοιπo της μεγάλης δόσης, εκτιμάται ότι θα εξοικονομηθούν 150 εκατ. ευρώ σε βάθος ενός έτους.

Απόλαυσε τη ζωή τώρα και φρόντισε και για μετά

ΠΗΓΗ : " ΚΑΛΑ ΝΕΑ " 

Posted by on Jan 29, 2013 in Ψυχική Υγεία | 0 comments
happy kids kites
διαβάζουμε στο zenhabits.gr
Συχνά μας λένε ότι πρέπει να παιδευτούμε τώρα – να παραιτηθούμε από οτιδήποτε θέλουμε – προκειμένου να πετύχουμε αργότερα. Κι ότι για να απολαύσουμε, πρέπει να κάνουμε θυσίες. Να παραιτηθούμε από μια… στιγμιαία ικανοποίηση, για να χτίσουμε πάνω στην μακροπρόθεσμη ικανοποίηση.

Πώς θα μειώσουμε τα τρόφιμα που πετάμε

ΠΗΓΗ : "  ΚΑΛΑ ΝΕΑ  "

Posted by on Jan 29, 2013 in Δρασεις | 0 comments
kalathi
Αγοράζετε φρούτα με περίεργο σχήμα, κάντε λίστα για ψώνια, προγραμματίζετε τα γεύματά σας και αποφύγετε να αγοράζετε ό,τι βλέπετε μπροστά σας. Αυτοί είναι, σύμφωνα με δύο υπηρεσίες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, κάποιοι από τους απλούς τρόπους μείωσης των αποβλήτων τροφίμων.

Το διάβασμα κάνει καλό στη υγεία

ΠΗΓΗ : "  ΚΑΛΑ ΝΕΑ   " 

Posted by on Jan 29, 2013 in Υγεια | 0 comments
vivlia
Ακόμη και αν το πρόγραμμά είναι φορτωμένο αξίζει τον κόπο να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για διάβασμα. Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι έχετε τουλάχιστον 5 καλούς λόγους για να το πράξετε.

Ενα κάστρο και μια γέφυρα ζωντανεύουν στην Κόρινθο

ΠΗΓΗ:"  Καλά νέα "

Posted by on Jan 29, 2013 in Διαφορα | 0 comments
kastro agionorio1
Ενα φράγκικο κάστρο και μία ενετική υδατογέφυρα, κατάλοιπα λιγότερο γνωστών περιόδων από το παρελθόν της Κορίνθου, σχεδιάζεται να συντηρηθούν και να αναδειχθούν σύμφωνα με δύο μελέτες, που εγκρίθηκαν από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο.

3.162 αγκαλιές για καλό σκοπό

ΠΗΓΗ : Καλά Νέα (http://www.kala-nea.gr/archives/38594 )

Posted by on Jan 30, 2013 in Δρασεις | 0 comments
hugging
Ένας νεαρός άντρας βρέθηκε τη Δευτέρα στο κέντρο του Λος Άντζελες να δίνει αγκαλιές σε όποιον περάσει, για να σπάσει το ρεκόρ Γκίνες περισσότερων αγκαλιών σε μια μέρα. Ο Ντέιβιντ Πάρσονς προσπάθησε να κάνει ρεκόρ, για να χρηματοδοτήσει ιδρύματα για παιδιά με καρκίνο.

Ανακαλύφθηκε ο φυσικός “διακόπτης” που σταματάει τις μεταστάσεις του καρκίνου

 

 
CancerCells
Σε μια προσπάθεια να προλάβουν τις μεταστάσεις των καρκινικών κυττάρων, οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου Κορνέλ των ΗΠΑ, ανακάλυψαν τον φυσικό «διακόπτη» που ελέγχει τη διασπορά των κυττάρων που προέρχονται από τον καρκίνο του μαστού στην κυκλοφορία του αίματος.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΘΕΑ ... ΤΟΝ ΒΥΘΟ!

 

 ( 1 Αξιολόγηση )
Ονομάζεται Water Discus και σύμφωνα με τους επινοητές του αναμένεται να αποτελέσει ένα φουτουριστικό ξενοδοχείο με θέα τη θαλάσσια ζωή στα παράλια του Ντουμπάι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Το «υποβρύχιο» ξενοδοχείο που σχεδίασαν ειδικοί της πολωνικής εταιρείας Deep Ocean Technology (DOT) σε συνεργασία με την ελβετική εταιρεία BIG Invest Consult AG, θα αποτελείται από δυο μέρη γιγάντιων δίσκων: το ένα μέρος θα βρίσκεται πάνω από τη θάλασσα, ενώ το δεύτερο θα «προσγειώνεται» στον βυθό. 

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ-ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Tags - Ποικιλία

ΠΗΓΗ : Asteiakia.gr

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΟΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕ ΚΥΤΤΑΡΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ



ΕΤΑΙΡΕΙΑ   ΜΕΛΕΤΗΣ   ΚΑΙ    ΕΡΕΥΝΑΣ
            TΗΣ       ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ       AΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ
                                                        Αθήνα, 30 Ιανουαρίου 2013
                        ΔΕΛΤΙΟ       ΤΥΠΟΥ

Σημαντική ελπίδα για το μέλλον στον τομέα της μυοκαρδιακής αναγέννησης με κυτταρικές θεραπείες, μετά από έμφραγμα του μυοκαρδίου, δίνουν τα πρώτα αποτελέσματα πρόσφατων κλινικών μελετών.

«SUPERNOVA»

ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ
30/01/2013
Κάπου ανάμεσα στη γέννηση και το θάνατο βρίσκεται η ζωή. Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου και η Φωτεινή Αθερίδου, ενώνουν λοιπόν αυτούς τους δύο πόλους της ανθρώπινης ύπαρξης, γράφοντας και σκηνοθετώντας δύο έργα, και δημιουργούν το... SUPERNOVA! 

Δύο σαραντάλεπτες θεατρικές δημιουργίες, με διαφορετικές ατμόσφαιρες και ξεχωριστό χαρακτήρα η καθεμία, που όμως έχουν κοινό παρανομαστή το χιούμορ! Που ξορκίζει το φόβο και γεμίζει ελπίδα!  

«Και μετα; Και μετά;» ρωτάει η Φωτεινή Αθερίδου στο πρώτο έργο. Τι θα γίνει μετά; Πως θα είναι μετά; Και όλα αυτά που ζω τώρα; Είναι όνειρο; Είναι εφιάλτης; Μια σκληρή πραγματικότητα; Αναρωτιούνται οι ήρωες του έργου! 

«Κάνε τη διαφορά! Μίλα τώρα!»

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ
30/01/2013
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της Ευρωπαϊκής Καμπάνιας ενάντια στο Σχολικό Εκφοβισμό από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τίτλο «Κάνε τη διαφορά! Μίλα τώρα!». 

Βασικός στόχος είναι η ενημέρωση και η κινητοποίηση της σχολικής κοινότητας αλλά και των γονιών με βασικούς αποδέκτες τα ίδια τα παιδιά. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκε συνολικά το έργο «Ευρωπαϊκή Καμπάνια ενάντια στο Σχολικό εκφοβισμό» καθώς και όλα τα εργαλεία που προέκυψαν από αυτό (καμπάνια, έρευνα, εκπαιδευτικό εργαλείο, www.e-abc.eu). 

Συντονιστής της συνάντησης ήταν ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης, του οποίου οι παρατηρήσεις έδωσαν έναυσμα για ένα δημιουργικό διάλογο μεταξύ των συμμετεχόντων. 

Επαγγελματίες του συνεδριακού τουρισμού στη Θεσσαλονίκη

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ICCA
30/01/2013
Οι προοπτικές ανάπτυξης του συνεδριακού τουρισμού και του γενικότερου τουριστικού προϊόντος της Θεσσαλονίκης πρόκειται να ενδυναμωθούν σημαντικά μέσα από τις εργασίες του ICCA Joint 4-Chapter Summit 2013. 

Στο Summit συναντώνται από τις 31 Ιανουαρίου έως και τις 2 Φεβρουαρίου σε συνεδριακούς χώρους και ξενοδοχεία της πόλης τέσσερα Γεωγραφικά Τμήματα της Διεθνούς Ένωσης Συνεδρίων ICCA: της Μεσογείου, του Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας, της Μέσης Ανατολής και της Κεντρικής Ευρώπης. 

Κοντά στην αποκρατικοποίηση τα ΕΛΠΕ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
30/01/2013
Πιο κοντά στην αποκρατικοποίηση προχώρησαν τα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ), μετά την έγκριση αλλαγών του καταστατικού που επιτρέπουν τη μείωση του ποσοστού του Ελληνικού Δημοσίου στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας. 

«Φως στην άκρη του τούνελ» από τον Γιάννη Στουρνάρα

«ΒΛΕΠΕΙ» ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟ 2014, ΦΕΤΟΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΦΕΣΗΣ
30/01/2013
Τα χειρότερα έχουν περάσει, σύμφωνα με όσα είπε σε συνέντευξή του στο BBC ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, προσθέτοντας ότι το 2013 θα είναι η τελευταία χρονιά ύφεσης για την Ελλάδα. 

«Υπάρχει σίγουρα μία αχτίδα ελπίδας, φως στην άκρη του τούνελ», δήλωσε. «Η πιθανότητα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ -το Grexit- είναι πλέον πολύ μικρή... Κατορθώσαμε να κινήσουμε την οικονομία. Από την πλευρά των αγορών, υπάρχει πολύ περισσότερη αισιοδοξία. Οι καταθέσεις επιστρέφουν στις τράπεζες, η κυβέρνηση αποπληρώνει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές στον ιδιωτικό τομέα και υπάρχει αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο μας αντιμετωπίζει η Ευρώπη. Κατά συνέπεια, όλοι οι βασικοί συντελεστές είναι θετικοί. Βρισκόμαστε στα δύο τρίτα του δρόμου προς τον στόχο μας. Άρα οι άνθρωποι μπορούν να ελπίζουν». 

Ο υπουργός Οικονομικών έχει την πεποίθηση ότι η ανάπτυξη θα έλθει το 2014. 

«Προς το τελευταίο τρίμηνο του 2013 θα έχουμε ανάκαμψη. Είμαι βέβαιος, 100% βέβαιος, ότι η εφετινή θα είναι η τελευταία χρονιά ύφεσης», λέει. 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ